west pride vernissage

Tack West Pride 2016!

Nu är utställningen avslutad. Jag känner stolthet och glädje att jag fick vara en del av West Pride 2016! När världens oro, hat och vansinnesdåd lägger sig som en skugga över oss alla känns det extra viktigt att visa vart jag står – att jag tror på KÄRLEKEN! Att vi har rätt att älska och leva som vi vill och kan. Tack West Pride för att jag fick medverka med tio målningar på grupputställningen i utställningshallen i Göteborgs Stadsbibliotek! En fin upplevelse!

I’m proud to have been a part of westpride 2016! When the world holds so much contempt and hatred, it feels important to show that I believe in LOVE! ❤️???? Thank you @westpride for having my art at your qroup exhibition! I’m honoured!

west pride vernissage

west pride 2016

Share Button